Jeg elsker at være kreativ og finden megen ro i at lave noget med mine hænder, hvad enten det er at sy, lave perler eller klippe klistre. For nogle år siden lærte jeg at hækle og strikke, men kun på et begynder niveau. Jeg drømmer dog om at kunne hækle og strikke noget mere avanceret, som både kan komme August, manden min og jeg selv til gode. Jeg støder jævn tit på fine strik og har en forkærlighed for at svøbe mig i lækre strik i flere farver. Sidst faldt jeg over denne egentlig ret enkle strik og ville altså rigtigt gerne kunne lave noget lignende, så er på jagt efter kurser, hvor jeg kan lære lidt mere.

Imellemtiden øver jeg mig med at lave tørklæder, huer og pandebånd og har blandt fundet webshoppen Kukuk.dk, som har et kæmpe udvalg i strikkepinde, hæklenåle, andet tilbehør og billigt garn. Webshoppen er ny i gårde og sigter efter at blive totalleverandør af garn og tilbehør til alle der elsker at hækle og strikke. For at kunne gøre det udvider de hele tiden deres sortiment. Udover det du kan købe, får du på Kukuk.dk links til tusindvis af hækle- og strikkeopskrifter, som du ganske gratis kan benytte, ligesom de lægger nyttige og behjælpelige oplysninger om strikkefasthed, passende pinde og nåle, vaskeanvisninger, længder, garnkvalitet osv.
Du får sendt dine varer gratis hvis du køber for 500 kr og de sender samme dag, hvis du bestiller inden kl 15 på en hverdag.