..Sådan gør jeg for det meste når jeg køber noget 🙂 og det er også navnet på det fine kanvasnet fra Neye som jeg er faldet over på deres webshop. Det kunne være et rigtigt fint og noget pænere alternativ til plasticposerne jeg ofte slæber med på job, når der ikke er plads i tasken, for slet ikke at nævne mere miljøvenligt. Tasken her som iøvrigt kun koster 70 kr findes i to andre farver udover denne, nemlig i lyserød og grå og har hver deres fine citat til kun 70 kr. Se udvalget her.

Udover at Neye er den lækreste webshop med et kæmpe udvalg af taske til enhver pengepung, med mærker såsom Becksöndergaard, Day, DKNY, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger mm, så varmer det mit modeelskende hjerte ekstra meget at de hvert år støtter kræftforskningen i Danmark med deres overskud. Faktisk har de siden 1977, hvor de startede med at støtte det MEGET gode formål doneret ikke mindre end 23 millioner kroner, hvilke firmaer kan lige prale med det samme? ærgeligt nok ikke ret mange..

Udover at de har hjertet på rette sted, sætter de også en ære i at give dig en god service når du køber tasken, kufferten, pungen eller andet og du kan på webshoppen få leveret dine varer til døren gratis, hvis du køber for 399 og du kan afhente og returnere i en af deres 35 fysiske butikker rundt om i landet, selvom du har foretaget købet via nettet.