Pt har vi billigere møbler rundt omkring i huset fordi vi så længe vi har små børn i huset, ikke vil have noget der er alt for dyrt og sart for små grisede fingre med mere kan forekomme i vores hjem. Desuden er vores hjem beregnet til at leve og bo i og ikke til et boligmagasin. Alligevel kan jeg godt snuse rundt efter de mere eksklusive af slagsen, som måske engang kan komme på tale, når børnene er store.

Jeg har været en tur forbi Rosborgshop.dk som udover deres fysiske butik i Hadsten med over 1200 m2 også har webshoppen. Med mærker som Erik Jørgensen, Søren Lund, Brdr. Andersen, Mogens Hansen, Montana, Louis Poulsen, Carl Hansen & Søn, Fredericia Furniture, Naver, HAY, Nomess Copenhagen og mange flere står de stærkt både med fysisk butik og online handel af designmøbler, belysning og boligtilbehør. We

Jeg selv har forelsket mig i den klassiske sofa fra Børge Mogensen som du netop nu kan spare 38 % på inde på webshoppen. Den er smuk og tidsløs og vil passe godt ind i vores stue. Jeg har siddet i lignende sofa og må sige at jeg er begejstret for at de nu har lavet det sådan at den kan sænkes lidt i siderne, så man kan læne sig lidt bagud. Hvis du er forelsket ligesom jeg, så se den her

 

Rosborgshop.dk har fri fragt i hele landet, prismatch på alle varer og fuld retur i 30 dage.