..kræver lune stuer, indendørs hygge og har vi heldigvis i vores eller store og godt isolerede hus. Derfor kan jeg nu godt savne at have en brændeovn. Duften af brændeovnen, roen ved at lytte den gnitrende ild og lyset fra den er der ikke meget der slår. I det gamle hus havde vi netop en brændeovn og brugte den ofte, når det blev rigtigt koldt. Faktisk brugte vi en vinter kun den til at varme vores lille hus op og selvom det støvede og man skulle huske at holde den igang så var det fileme hyggeligt.

Hos lokal firmaet Trægården Kås finder du et stort udvalg af netop brændeovne i mærket Termatech som fremstille dem i en solid kvalitet og ikke mindst solid pris. Termatech er også kendt for deres stålskorstene og store tilbehørsprogram og du kan netop nu spare op til 25 % på dit eget eksemplar, hvis du køber hos dem.

Jeg husker at været kommet hos Trægården i Kås siden jeg var barn, når min far skulle have noget til hus eller have og husker det som et rent mekka af dimser og dippidutter. Nu har de altså fulgt med udviklingen og allerede i 2004 udvidet halvfjerdser familie-firmaet med en webshop som har samme store udvalg til gør det selv manden eller kvinden. Vi har selv i de år vi har været husejere brugt den fysiske butik en del og der er næsten ikke det, de ikke har.

Webshoppen leverer til din dør indenfor 4-6 dage og til en fragtpris fra 59 kr alt efter hvor meget du har bestilt.