…eller mangler du nyt ur, så du kan komme i tide til din aftaler eller er dit håndled så bart og mangler noget noget bling, så kan du netop nu smutte forbi webshoppen Watchfelt som fejrer deres 1 års fødselsdag i disse dage og derfor har store besparelser på deres anderledes sortiment af ure, smykker og solbriller.

Idag kan du i forbindelse med fødselsdagsfejringen spare hele 20 % på hele deres sortiment og i morgen søndag og helt frem til søndag den 8. november kan du spare 15 %, hvis du vil forkæle dig selv med lidt lækkert. Jeg selv surfede en tur rundt igår aftes og blev fristet af deres mange fine sager Jeg har i forvejen tre ure herhjemme, som jeg skifter imellem, men vil gerne have et par stykker til, for ure kan man da ikke få for mange af, vel, vel, vel?

Jeg tænker at valget står imellem enten nedenstående ur i sort/guld eller i pink/rose, som ville supplere min samling herhjemme perfekt idet dem, jeg har er med guld og et med brun rem. Begge ure på collagen er fra Tayroc, som var et ukendt mærke for mig, indtil jeg stiftede bekendtskab med Watchfelt. Webshoppen er nemlig eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark, dvs at du med et køb af et sådan får et ur, som ikke mange andre går rundt med i modsætning til så mange andre meget kendte mærker. Jeg er vild med det enkle pæne og stillige udtryk alle Tayroc urene har, som gør det tidsløst og brugbart i mange år frem. Desuden kan jeg godt lide at det ikke fylder så meget i højden, 8mm, men samtidig fylder selve urkassen pænt på hånden, nemlig 40 mm. Alle Tayroc urene har Safir krystalglas og er ridsefaste, Schweizisk kvartsurværk, vandtæt urkasse og har stærk og klassisk læderrem, som nemt kan skiftes, hvis man på et tidspunkt vil have en anden farve på. 

 

Hos Watchfelt kan du handle helt trygt, du betaler kun 35 kr. i fragt via Postdanmark og de sender gratis, hvis du handler for 1300 kr eller derover, leveringen er desuden kun 1-2 dage, undtagen lørdag, søndag og helligdage. Hos dem kan også betale via Viabill, som betyder 0 Kr. i renter & gebyr.