Et outfit fra forleden i min yndlingssweatshirt fra Calvin Klein, den er blevet en favorit fordi den er løs i sin rib og derfor sidder fantastisk. Jeg er faktisk så glad for den, så jeg har bestilt den i hvid, da Magasin for nylig lokkede med VIP udsalg. Glæder mig til også at få den i brug. På denne dag blev de nye lækre støvler fra Shoe the Bear taget i brug og har stort set ikke været af mine fødder siden.., fantastisk blød og lækker støvle.

Min special gueststar er med i dagens anledning, elsker elsker elsker at være mor til ham her og elsker at være en familie og kan slet ikke vente med at give ham en lillesøster eller bror. Midt i en tid, som til tider er møg hamrende hård, får han mig til at grine og glemme det hele <3

sweatshirt/Calvin Kleinbukser/Sportmax – støvler/Shoe the Bear – tørklæde/Månestråle – solbriller/Rayban