For et par dage siden dukkede der lækre godter indhos mig fra Chanti som er en webshop, jeg ofte kigger ind hos. Hos dem finder du smykker til enhver alder, pengepung og anledning, hvad enten det er ringe, halskæder, ure mm. Sidst jeg fik pakke fra dem, fandt jeg den fineste LOVE ring som kostede den nette sum af kun 158 kr og på trods af at jeg bruger den hver dag, er den stadig så pæn som ny her knap en måned efter.

Denne gang var jeg på jagt blandt deres mange fine halskæder og faldt over denne meget smukke oxyderede af slagsen fra yndlings Stine A som er det perfekte match til mange af de halskæder, jeg i forvejen ejer. Udover halskæden, var jeg forbi katergorien med deres forgyldte ringe hvor en lille nittering fra Julie Sandlau fandt vejen til mit hjerte. Synes den er så fin og enkel og samtidig lidt rå. Elsker desuden at mikse mange ringe sammen på een finger og her er den perfekt.

Hvis du er lige som mig, kan du tjekke ind hos Chanti.dk lige nu og være på forkant med julegaverne. Du kan nemlig sagtens få forlænget byttefristen på de sædvanlige 30 dage, for hos Chanti kan du, når du handler julegaver efter den 1. oktober, få en byttefrist helt indtil den 10. januar. Fragtpriserne ligger på kun 29 kr og er helt gratis, hvis du køber for 500 kr eller over. og smykkerne kommer til og med i de fineste gaveæsker, hvadenten de er fra et smykkefirma eller fra Chanti’s eget mærke, lige til at lægge under træet.