..før vi igen kommer ind i et år..2016. Selvom jeg har kalender i mobilen og bruger den, køber jeg alligevel hvert år en i papirudgaven, for der er nu ikke noget som en frisk en af slagsen, klar til at fylde ud med dejlige aftaler og selvfølgelig arbejdsrelaterede ting.

Hos Mogens Daarbak har jeg flere gange købt et eksemplar gennem arbejdet, da de efterhånden koster en hel del i butikkerne. Udover kalendere, tilbyder Mogens Daarbak nemlig et kæmpe udvalg af kontorartikler, emballage, grafik og tryk, beplantning, kontormaskiner, møbler og indretning, som f.eks kontorstole. Vi har nemlig aldrig fået købt en ny en af slagsen efter vi under flytning kom af den, vi havde og jeg mangler noget ordentlig at sidde på, når jeg sidder på kontoret og syer. I min søgen efter deres mange produkter, faldt jeg desuden over at de lejer kaffebryggere til virksomheder fra kun 49 kr og som ansvarlig i personaleforeningen på arbejdet, har vi netop snakket om at få en sådan, men har manglet viden omkring priser osv.

Kunder som handler hos den veletablerede webshop, som i øvrigt har sine rødder i Aalborg har mulighed for at væl­ge­ mellem mere end 16.000 varer. Firmaet har eksisteret siden 1968, men har i takt med udviklingen lanceret webshoppen i 2012, hvor du altså som privat også har mulighed for at handle.