Der er webshops, hvor man kan falde for enkelte ting som man må eje og så er der webshops hvor man kan finde MANGE ting som gerne må flytte hjem til walkin’en og sådan har jeg det netop med Støy-Munkholm som udover den lækre webshop også har fysisk butik beliggende i Århus.

Støy-Munkholm som desuden også har tøj til mænd, har de bedste og lækreste mærker fra hele verden blandt andet Japan, USA, England, Italien, Frankrig, Sverige og Danmark, såsom Acne, Alexander Wang, Iro og T by Alexander Wang som også er repræsenteret i ønskeoutfittet nedenfor, som ville gøre min dag i morgen lidt bedre, hvis jeg kunne bære det. Alle mærkerne er yndlingsmærker herhjemme og derfor er det ikke mærkeligt at jeg kunne shoppe amok her.. måske godt nok for min pengepung at jeg ikke bor tættere på.

Du kan nemt handle via webshoppen og hente i den fysiske butik eller få det sendt til en pris helt ned til kun 29 kr hvis du får pakken leveret til dit job og med den vedlagte returlabel, er det nemt at returnere varen, hvis det ikke passer eller du skulle have fortrudt dit køb. Kan I høre at jeg alligevel taler mig varm på at skulle handler der snart 🙂 🙂

Kig forbi shoppen i Aarhus, eller find inspiration online enten via webshoppen, Facebook eller Instagram