Vi døjer pt med megen sygdom herhjemme også derfor at bloggen har stået stille så længe. Jeg har derfor investeret i ny blender så vi kan komme igang med at lave forskellige smoothies og derved få flere frugt og grøntsager ind i kosten. Jeg forestiller mig at lave en omgang hver morgen, som vi alle kan nyde inden job og vuggestue og der skal derfor en ordentlig blender til.

Jeg kiggede blandt andet hos Punkt 1, inden jeg købte, som har et kæmpe udvalg af netop blendere, men også mange andre hvidevarer, støvsugere eller andre hjælpmidler til personlig pleje og husholdningen. Køb en billig blender hos Punkt 1, der er nemlig blendere i alle prisklasser rangerende fra 299 til 1540, så der er mulighed for at alle kan finde en uanset hvor stor budgettet er.

Jeg har ingen Punkt 1 i gå afstand fra mig og synes derfor supergodt om at man via nettet kan bestille sine varer og få dem leveret og det koster det gratis at få leveret hvidevarer under 20 kg hjem til dig selv. Faktisk kan du endda mod et tillæg få dine større hvidevarer monteret (hvis det er større ting som kræver det..ikke lige blenderen her, he he) og det er et plus herhjemme, hvor ingen af os kan hitte af sådanne ting.