Jeg har sendt lange blikke efter en ny vinterjakke til dem kolde tid forude og ville gerne eje en fra det eksklusive italienske mærke Parajumpers. Jeg elsker at den er praktisk til mit mor-liv med sit dynestof og vandafvisende belægning, men er figursyet og har detaljer, så mit modeelskende hjerte banker lidt ekstra.

Jeg har fundet den fine Parajumpers jakke hos Rikke Solberg, som jeg jævnligt har luret hos på min gennemgang af lækre webshops. Hos Rikke Solberg du sikret at være med på beatet (he he) både når det gælder accessories, tøj, sko og parfume med mærker som blandt andet MDK, Lala Berlin, Verivinci, Rue de Femme, Zarko perfume og New Balance.

Hvis navnet lyder bekendt, så er det helt sikkert fra håndboldverdenen, men Rikke valgte for 15 år siden at skifte håndbolden ud med drømmen om at eje egen lækker butik og med den fysiske butik i Egå og webshoppen har hun gjort netop dette.

Webshoppen har fri fragt på alle varer til fuld pris og de sender fra dag til dag. Desuden har de 14 dages returret og hvis du har brug for hjælp, er det altid muligt at kontakte Rikke på tlf eller mail.