Jeg har aldrig gået så meget op i indretning og lækker belysning, som jeg gør nu, hvor vi bor i nyt hus med store lyse rum og det er endnu mere aktuelt nu, hvor dagene bliver kortere og kortere og aftenerne er lange og mørke. Jeg holder af lys som kan dæmpes alt efter hvor meget lys man ønsker og vi har da også lysdæmpere i mange af vores rum i de spots som fulgte med huset. Alligevel har vi indkøbt et par bordlamper i stuen som netop kan reguleres i lysstyrke og jeg elsker at sidde i stuen ved et par stearinlys og så lampen med en let belysning. Samtidig er det rart at kunne sætte den på fuld lysstyrke når August leger inden sengetid eller tidlig morgen.

I andre rum ønsker jeg meget lys som foreksempel vores walkin, hvor der er 5 spots på der lyser til hver sin side af walkinen som består af hylder og bøjleplads på begge sider, en til mig og en til manden. På grund af de lækre spots, kan man se alt sit tøj også om aftenen eller morgenen når outfits skal sættes sammen.

Når August om kort tid rykker ind på et større værelse, mangler der en lampe til at stå på en hylde og som kan tændes, når der kun skal være en smule lys. Der er i forvejen en almindelig loftslampe, men den er altså bare ikke særlig hyggelig. Jeg har derfor været en tur forbi belysningsdesign.dk og har fundet en mulig kandidat til hans værelse. Jeg kan godt lide det lidt skæve i lampen og nu hvor den ikke er en decideret børnelampe, må den gerne se lidt anderledes og sjov ud.