Det der med motion og løbeture har stået stille i nogle uger og det påvirker min krop, men også min psyke. Jeg bliver selvfølgelig påvirket af at min krop ikke ser ud som jeg gerne ville have den skulle se ud, men jeg kan mærke på mit humør at jeg har godt af at komme ud og røre mig og få nogle tanker ud af hovedet.

Når man nu som jeg er modeblogger, hænger det uløseligt sammen at jeg har noget træningstøj som jeg føler mig godt tilpas i, men også samtidig er smart. Jeg har været en smut forbi Sportskompagniet som tilbyder de bedste produkter og ikke mindst god og kompetent, da den bygger på egne erfaringer. Ejeren af webshoppen og den fysiske sportsbutik & cykelbutik på bygaden i Hellested er nemlig grundlagt af den erfarne triatlet Jan Jørgensen som også er uddannet triatlon træner og kostvejleder. I deres store udvalg tilbyder de blandt andet træningstøj fra CEP, men også ZEPLA og Craft er blandt deres mærker.

Sportskompagniet finder det yderst vigtigt at kunne rådgive alle uanset erfaring og ambitionsniveau og giver personlig rådgivning også på webshoppen. De tilbyder fragtfrit levering hvis du køber for 750 kr som ellers koster 49 kr.