I dag blev dagen bare den ekstra tand bedre da der lå en lille pakke til mig fra Chanti.dk. Jeg havde valgt at udvvide samlingen af ringe med den smukke lillefingerring fra RebekkaRebekka som jeg dog har valgt i en str så jeg kan bruge den på ringfingeren. Elsker kombinationen af nistrede og glatte i den og har allerede sat den sammen med andre ringe på min venstre hånd (se min IG profil: Kasia1979 for billede)

Love ringen i forgyldt sølv fra Chanti er SÅ smuk og finere end billederne på webshoppen kan vise. Jeg elsker teksten og dens enkle udtryk og så er den perfekt at kombinere med mine mere pyntede ringe og det bedste af det hele er prisen på KUN 158 kr, se her flere af deres ringe i forgyldt sølv.

Det er ikke mit første, men bestemt heller ikke sidste besøg hos Chanti.dk som er Danmarks største online smykkesite. Webshoppen har et kæmpe udvalg af fine smykker i super kvalitet og til enhver pengepung. Chanti lover 30 dages fuld returret, hurtig levering som er gratis, hvis du handler over 500 kr og så kommer alle deres smykker i fine gaveæsker lige til at give en du har kær eller til at pynte hjemme på din egen hylde. Jeg bestilte ringene igår og modtog dem altså allerede i dag 🙂

Jeg overvejer at bestille et par mere af tekst ringene både i forgyldt men også i sort/sølv.