..er uden tvivl et par gode solbriller idet jeg bruger dem hver dag næsten året rundt grundet sarte øjne. Jeg har i øjeblikket to par fra Rayban og vil tilføje samlingen endnu et par måske et par sorte tænker jeg.. Jeg har et rundt ikke så lille hoved, så brillerne skal ikke være for små og skal ikke sidde alt for tæt på øjnene, fordi jeg har lange øjenvipper som går imod.

Jeg har været inde hos Profiloptik.dk som jeg synes, giver en super god betjening i deres fysiske butikker og som altså også har webshop og kigge deres store udvalg af netop solbriller og har udvalgt to par, som jeg synes er fine og desuden er til en overkommelig pris.

Udover solbriller, har de jo som bekendt briller med styrke af mange mærker og til en enhver pengepung som Gucci, Persol, Prada, Chloe og Fleye se her og de tilbyder forskellige tilbud og afdragsordninger som er helt uden renter og gebyrer, da vi alle ved at det ellers kan være en yderst bekostelig affære. Profiloptik samarbejder desuden med ClubMatas som betyder at du optjener point ved køb her som du efterfølgende kan bruge i pointshoppen og her er mange lækre sager.