Selvom det (desværre) ikke er sæson mere, så har vi kigget på havemøbler til vores 3. terasse, da vi har solgt det gamle teaktræ, vi havde derovre og jeg har et stort ønske om at gøre det lidt et loungeområde med markise, masser af planter og blomster og krukker og ikke mindst et lækker loungesæt, hvor man kan slænge sig og nyde det sidste af sommeraftenen med et glas vin osv.

I min søgen på et lækkert sæt, fandt jeg webshoppen Zederkof.dk som er en af Skandinaviens største leverandøer af Contract møbler til også caféer og restauranter. Du kan tage en virtuel tur rundt i det kæmpe udvalg i møbler til både indendørs og udendørs brug i webshoppen, men også besøge deres 700 kvm showroom som har til huse i Fredericia. Se udvalget her

Som noget ekstra smart, kan man som virksomhed lease møbler fra Zederkof for en periode på 1-4 år og derved undgå en kæmpe investering men også mulighed for at udskifte møblerne fra tid til anden, hvis du ønsker at skifte look på din restaurant, cafe osv. Zederkof lover 3 års garanti og 1-2 dages levering.