..så gammel er mit lille vidunder nu og selvom det ikke er meningen at han skal fejres som sådan, men som enebarn og et lille mirakelbarn kan jeg alligevel ikke lade være med at forkæle ham lidt på sin halve års dag. Han er begyndt at lege meget med sig og kører frem og tilbage med sine biler, traktorer og tog. Især Brio er han vild med pt og tænker at hans lille samling skal udvides.

Hos Legbilligt har jeg fundet netop et stort sæt med både skinner, tog, men også ekstra tilbehør, som bro, træer mm. Legbilligt er en webshop som forhandler alskens legetøj til både piger og drenge i alle aldre. Udvalget spænder vidt og med mærker som Disney, Byggemand Bob, Minecraft, Hello Kitty, Monsterhigh mm, se mere her

Alt legetøjet er gennemtestet og overholder alle EU standarder inden for produktion af legetøj og Legbillig.dk finder det meget vigtigt, at legetøjet er i top kvalitet og de bruger derfor lang tid på at udvælge de produkter der findes i udvalget.

Legbilligt tilbyder flere forskellige betalings muligheder og forsendelsesmetoder og fri fragt hvis du køber for over 1000 kr og ikke mindst hurtig levering.