Et meget sjældent outfitbillede.. beklager, jeg ved at det er det mange af jer helst vil se (og jeg iøvrigt også en af de ting jeg helst vil se hos andre blogs) ikke desto mindre er der så et i dag på bloggen. Billedet er fra i dag, hvor manden var hjemme inden jeg skiftede til en blød luftig kjole og derfor nåede at forevige outfittet. Kjolen er en ældre sag og var et kæmpe hit da jeg var gravid, men er altså også perfekt til at rumme madbabyen her halvandet år efter at jeg fødte A (vildt at det allerede er så længe siden) Sandalerne fik også sin debut i dag og jeg skal liige vænne mig til at der ikke er meget til at holde på foden. De er ihvertfald mucho fine på, synes jeg. Halskæden fra yndlings-Stine A kommer virkelig til sin ret op af den sorte enkle kjole og jeg følte mig supergodt tilpas.

Aftenen er blevet brugt i selskab med mine forældre og lækker grillmad og ikke mindst spændende planer.

Kjole/Vero Moda(se flere sorte kjoler her) – sandaler/Stylesnob – taske/Marc by Marc jacobs – halskæde/ Stine A