Efter at jeg er blevet mor, bekymrer jeg mere og mere for miljøet og den jord som du og jeg efterlader til vores børn og efterkommere deraf. Jeg må indrømme at jeg ikke tidligere har tænkt så meget på det, hvilket jo i virkeligheden er forkert. Det glæder mig at der i den tid jeg har været her på jorden, at der er sket store forandringer i tænkningen omkring metoder, hvorpå vi kan skåne vores miljø. Jeg har i den forbindelse været inde og undersøge mulighederne for solvarmeanlæg og hvad er et solvarmeanlæg?

Et solvarmeanlæg vil kunne levere varmeforbrug fuldt ud i sommerhalvåret og give et væsentligt tilskud i efterårs- og forårsmånederne, hvorved man kan spare masser af penge på sit varmeforbrug i huset og skåne miljøet samtidig. Jeg har nok altid troet at det kun var begrænset til de dage som er meget solrige og altså mest om sommeren, og lets face it den danske sommer er ikke til at regne med, men det smarte er at man med sådan et anlæg kan opsamle og lagre sol og dermed også energi og varme til senere brug.

Du kan kontakte din din nærmeste lokale VE-installatør som kan fortælle dig om mulighederne for at spare både penge og udledning af CO2 ved sådan et anlæg.