…fødselsdage, sommerferie og Skt Hans. Jeg har altid haft et specielt forhold til den dag, da vi da jeg var barn gjord ekstra ud af den med bål i haven efterfulgt af natmad hos naboerne og fødselsdagssang til midnat for min storebror. Traditionen er løbet lidt ud i sandet, men jeg vil gerne genindføre den, når August er lidt større. Vi får bare aldrig bålplads i haven, så må gå på kompromis med et bålfad.

Jeg har fundet et fint eksemplar på Bauhaus i den rette form og farve og det oveni i købet til en fin pris. Bauhaus har oveni 16 varehuse, webshoppen, hvor du finder samme gode, brede og omfattende sortiment som du finder i de fysiske butikker ligesom de sætter en ære i at yde den bedste og mest effektive kundeservice. Med varekategorier indenfor alt fra isenkram, trævare, værktøj, belysning og altså også bålfade og grill og mærker som Hans Grohe, Weber, Nordlux og Allux kan du altid finde det du mangler, hvis du er den handy type som jeg selv 🙂

Bauhaus sender varer ud fra dag til dag og leveringspriser spænder fra 69 til 299 kr alt efter hvad du skal have leveret.