..eller snarere manglen på samme får mig til at kigge og længes efter netop sol og sommer og rejser sydpå. Vi har jo som måske før nævnt allerede bestilt charterrejse sydpå til Rhodos, Grækenland, men fordi jeg allerede nu her har indgivet ønske om hvornår jeg vil holde min ferie næste år, er jeg allerede gået lidt igang med at kigge efter mulige forårs og sommerrejser.

Jeg har prøvet både bilferie og flyrejser og holder egentlig af begge, så mulighederne er mange. Kunne sagtens se mig selv i en Brugt Toyota Yaris cruise ned af Europas motorveje med medbragt mad i kølebokse, stop på rastepladser og navnelege med mand og børn, som jeg selv er vokset op med min egen familie. Vigtigt er det dig inden man tager sådan en lang tur at man giver bilen en god rustbehandling

Manden min til gengæld er mere til at sætte sig i en flyver og kunne koble helt af, men andre ordner det hele for os. Faktisk har vi snakket om en lille kærestetur til foråret til en hovedstad og jeg har hos Ticket2travel hvor jeg har fundet billige billetter til blandt andet Paris, Barcelona og Berlin. Klik her for at se mere.

Uanset hvad så er trangen og udlængslen stor nu her knap 7 uger inden sommerferien for alvor går igang og med det vejr vi har lige nu, er jeg nok langt fra den eneste, vel?