Altså ikke sådan bogstavelig talt, men mere mad af træ. I mit job som pædagog i en sfo, får jeg masser af input og erfaringer og en del bruger jeg jo på min egen lille dreng. En leg jeg ved som alle børn elsker fra ret små er rollelegen og gerne med far, mor og børn. Fantasien skal have lov til at få frit løb, men det er da fantastisk at man i vore dage kan få så meget legetøj som kan hjælpe fantasien på vej. Det næste ønske til August er da også et legekøkken og en masse legemad dertil, som jeg er sikker på at han får mange timer til at gå med. Jeg har en tur forbi Elverbørn som netop har et stort udvalg af træmad til de kære små.

Elverbørn har derudover masser af andre varekategorier til legen, blandt andet puslespil, motoriklegetøj, spil, biler, kuglebaner for bare at nævne nogle enkelte. webshoppen som har til huse i Silkeborg bestræber sig på at have et stort udvalg af både lærende og sjovt legetøj i holdbare materialer samtidig med at de har fokus på børnene og deres motoriske og kognitive udvikling, hvilket er sød musik i mine øre.