Jeg skal til den kommende sæson have anskaffet mig flere casual kjoler til garderoben og har fundet to stk fra Zara som skal hjem til mig og bo..

Den blå har lidt T by Alexander wang vibe over sig og er perfekt til en cool jeansjakke og et par espadrilles

 

kjole/Zara – jakke/Zara – espadrilles

Den søde ternede kjole med lommerne er perfekt til et par plateau sandaler og med et råt armbånd ville jeg elske at gå sommeren i møde:

Kjole/Zara – sandaler/Shoe Biz – armbånd/Jane Kønig

Bare lige sådan snurre vurre vupti, så blev det lørdag og der er gået næsten en uge siden jeg bloggede sidst. Dagene går simpelthen så hurtigt og jeg har nok at se til. Heldigvis er der kommet mere system på August søvn og senest kl 19.30 er der ro, så jeg har fået aftener tilbage..

Dagen i dag er blevet nydt hos venner og is i Blokhus. I morgen står den på indsamling til Kræftens bekæmpelse med min mummi. Jeg har længe ønsket at hjælpe til og give et eller andet tilbage fordi jeg fik lov til at beholde min elskede min mor efter at hun fik konstateret kræft for et år siden.

Skal I samle ind?