Udeleg og fornøjelsen ved at være ude en hel dag og få røde kinder og venskaber på kryds og tværs af alder i sit nabolag er virkelig noget, som jeg håber at kunne give videre til min søn, for i det job jeg har, kan jeg jo tydeligt se at det ikke på samme måde, som da jeg var barn, vægtes for en naturlig ting at gå ud og lege en dag fremfor at sidde ind og spille på diverse maskiner

Dagen igår blev brugt på at lave gyngestativ til lille A og bedstefar og far knoklede hele dagen, men nu er det endelig klar til at blive indtaget af vores lille prut. Eller det vil sige næsten klar, for der mangler lige sand i sandkassen og ting at lege med. Legbilligt har et stort udvalg af blandt andet udelegetøj såsom kængurubolde, vikingespil, sjippetov for bare at nævne et par enkelte ting, men altså også ting til sandkassen, Klik her for at se udvalget.

Legbilligt har som navnet også tydeligt viser gjort det til en levevej at sælge billigt kvalitetslegetøj til dine små. Alt legetøj er gennemtestet og overholder alle EU standarder for hvilket ting der må være i produkterne. Du får altid personlig betjening når du kontakter dem og det er både i butikken, som har til huse i Hals i Nordjylland, men også på mail og i telefonen. Webshoppen sender fra dag til dag og der er fri fragt ved køb over 1000 kr.