Åh når jeg hører den sang, har jeg svært ved at sidde stille, den indbyder bare til at danse på bordene hele natten (for jer der er meget yngre end mig, så var det her altså en meget berømt sanger engang og folk elskede ham og hans sange)
Efter at jeg for et par uger siden var sammen med en flok skønne mennesker inde og høre firser-musik, fik jeg den største lyst til at holde voksenfest, du ved en af dem, hvor drinksene er kolde og i flertal. Det er sgu længe siden at jeg har haft lysten, overskuddet og ikke mindst kunne gøre det pga graviditet og baby, men alstå nu er den der, lysten og hvad bedre måde at holde en fest på end sådan en temafest. Nogen hader det, jeg eeeelsker det! Hos Ekostumer kan du finde netop det kostume du mangler til sådan en fest og udvalget er stort og dækker over festen med temaer som jul, halloween, oktober fest, men også indenfor bestemte årtier.

Som en ekstra god ting ved webshoppen er at de sender hver dag, så hvis du er i knap så god tid med bestilling af kostumet til f.eks. det forestående karneval i Aalborg, kan du klikke et hjem til kun 29 kr i fragtpris og have det få dage senere.