Det rum i mit nye hus jeg elsker allermest er nok mit walkin closet som indeholder alle mine kæreste ejendele og alt er i orden, også efter farve (man er vel lidt autist, he he) og nemt at finde. Dog ærger jeg mig engang imellem, især når jeg skal støve af, at der ikke er låger på det, også fordi det ligger som gang mellem køkkenalrum og soveværelse.

Da vi sin tid bestilte hylderne og sektionerne osv, havde vi bestemt for skydeskabe på dem, men blev talt fra det, men heldigvis er muligheden for det der jo stadig. Barebilligst.dk har et kæmpe udvalg i hylder, låger, gavle, beslag, skinnesæt, udtræk og netop skydedøre, klik her og se deres kæmpe udvalg. Her er noget for enhver smag og du kan nemt og enkelt “designe” dine egne skydedøre og garderobeskabe. Barebilligst.dk har gjort det nemt for dig at bestemme mål, antal døre, vælge farve og materiale når du laver en bestilling i deres “tegn selv konfigurator”. Webshoppen er kommet til som en naturlig udvidelse af en lokal fysisk butik som tæt på mig og senere webshop og hvis du handler her, er der ingen gebyr og portoen er på kun 199 kr.