Jer der har fulgt mig længe igennem bloggen og kender mig, ved at jeg ikk har verdens længste ben og jeg har nu fået en lille prut som heller ikke er den længste baby. Det hænger ikke helt sammen med alle hylder og anordninger herhjemme ved os og stole og borde bliver taget i brug, især når jeg skal have et par sko på øverste hylde i walkinen, men brugen af noget at stå på opstår også, når August skal børste tænder og ikke mindst være med i madlavningen herhjemme. En måske lille bagatel for nogen, men for mig, noget jeg ser meget frem til.

Sikkerheden skal jo i den forbindelse være i top og jeg skal have købt en ordentlig og sikker skammel til brug af både August og hans mor. Hos Kontorlinien.dk har jeg fundet netop dette, nemlig såkaldte elefantfødder en nem og hurtig løsning, som har praktiske hjul, så de er nemme at flytte rundt, men samtidig bliver disse hjul låst når der trædes på dem.

Kontorlinien harudover elefantfødder også alskens dimser og interieur til netop kontoret som navnet antyder og har 14 dages fuld returret og fri fragt for køb over 599 kr.