Kort tid efter at vi flyttede ind i huset, fik vi lavet terasser bagtil og fortil. Billedet viser terassen fortil som er den største og nok vi først har tænkt at vi kom til at bruge mest. Men men men vi befinder os i et nybygget kvarter, hvor alt stadig er meget åbent og engang imellem er det bare rart at kunne sidde uforstyrret og drikke sin kaffe eller solbade. Heldigvis har vi, efter at vi har fået bygget to skure til den ene side af vores hus, fået endnu en terasse, som netop er helt i læ for blæst og nysgerrige blikke.

Vi er imidlertid løbet tør for havemøbler og parasoller efter at de to terasse er udstyret, så jagten er gået ind på netop havemøbler som ikke fylder for meget, kan klappes sammen, er vedligeholdelsesfrie og samtidig er gode at sidde i. Oveni skal vi ud og have endnu en parasol til de ekstra varme dage og med to lyse drenge i familien er det et must. Jeg har derfor turet lidt rundt på Havemøbelland, som navnet antyder, sælger netop det vi mangler inklusiv parasoller, se udvalget her

Webshoppen har et kæmpe udvalg af møbler i alle former, farver og materialer til enhver pengepung og handler du for over 6000 kr, er fragten helt gratis også selvom de har til huse helt ovre på “djævleøen” og så kan en nordjyde som jeg jo også blive fristet til nemt og bekvemt at klikke lidt nyt til haven hjem.