Et outfit fra i dag.. der er længe imellem dem, I know, men sluger pt nogle kameler når jeg får taget de hersens billeder.. Ja jeg er blogger men har i perioder ikke særlig megen lyst til at se min krop på billeder. Sådan har vi det vel alle engang imellem, os kvinder og jeg har altså sådan lige nu. Hænger nok sammen med at jeg har et par kg på, som jeg ellers havde tabt mig ved løb, men det er ikke blevet til meget i den sidste tid. Jeg kunne komme med undskyldninger, men det gør jeg ikke. Jeg må bare op på hesten igen og igang med det hersens lunten igen. Imens får I altså et outfit iført de bukser som redder mig gang på gang og giver mig en følelse af at der bliver holdt godt på sagerne og så min nyeste sweatshirt fra Acne, som jeg er så glad for.

Jeg har knoklet på job på grund af sygdom og har haft lange sene dage, så glæden var stor, da det endelig blev torsdag og jeg kunne stemple ud allerede kl 13 for at tage ind til Aalborg og en tur i Tiffany for at tjekke deres lækre sager ud nu de havde 25 % på alt. Der kom også lidt med hjem, som I blandt andet kan se på IG. Forelskede mig i den lækreste smørbløde læderjakke fra MDK derinde som røg helt ned i en pris på 2000 kr, hvilket er en rigtig god pris for en skindjakke i den kvalitet, synes jeg. Skindjakker er en god investering som kan holde i mange mange år. jeg har selv en fra Munderingskompagniet som stadig er så lækker næsten 10 år efter at jeg købte den.

Nåhr det blev en længere smøre, men I skal jo også have “lidt af mig”engang imellem

Bukser/Black Swansweatshirt/Acnesneakers/Zara – skindjakke/Muubaa