aahhh april og snart sommer og sommerferie…Jeg elsker charterferie og har efterhånden en del flyveture bag mig, men efter at August er kommet til er ønsket om at prøve en campingferie sydpå blevet større. Jeg har som før nævnt rigtigt mange gode minder omkring netop campingferie, da jeg er vokset med det. Ned i gear på en anden måde, hygge og samvær og at man som barn bare kan løbe over på legepladsen for altid at finde nogen at lege med.

Campingvogn får vi dog aldrig, men et stort telt kunne nu godt komme på tale og heldigvis kan man jo efterhånden få telte i alle størrelser og med mange luksus bekvemmeligheder.

Jeg har været forbi Campingnetshop.dk hvor jeg finder et kæmpe sortiment af campingudstyr, rejseartikler og grej til eksempelvis hiking eller trekking, hvis man er til action og en evt overlevelsestur i skoven på sin ferie. Fokus er lagt særligt på deres kunders tilfredshed, og står derfor gerne til rådighed for evt. spørgsmål til nogle produkter, eller hvis du har et særligt produktønske.

Webshoppen er lokal og hører til i Aalborg og du kan derfor hente dine varer der, hvis du bor i nærheden, men altså også få sendt direkte til døren, så du er klar til feriestart.