Jeg fik fornylig lov til at handle lidt hos TrydeAndres som er en lækker nystartet webshop, men de har haft fysisk butik helt tilbage til 1934, faktisk hele tre styk butikker ligger der på Fyn. For os der ikke bor i nærheden har de så nu åbnet shop på nettet, hvor vi modebevidste kvinder kan købe lækkert “wunderwear” nemlig undertøj, strømper, shapewear osv.

Jeg har længe forsømt mig selv på det område, så klappede i mine små hænder og skyndte mig at bestille lidt Triumph trusser, da jeg virkelig trænger. Udover det kendte mærke Triumph fører butikken også mærker som MissYa, Decoy, Falke,Wolford, Calvin Klein og Trinny & Susannah for bare at nævne et par stykker.

TrydeAndres tilbyder gratis fragt, 1-3 dages leveringstid, fuld returret, hurtigt ombyt og ikke mindst gratis retur, hvis det nyindkøbte ikke skulle passe eller falde i smag. Som en ekstra lækker bonus for deres kunder, trækker de hver måned lod blandt alle ordre om et gavekort på 1000 kr til at snolde for hos dem.

 

Du finder også TrydeAndres på de sociale medier blandt andet på Facebook lige her og Instagram lige her

Indlægget er lavet i samarbejde med TrydeAndres.dk