..Tikker børnepengene ind og denne gang skal jeg ud og bruge nogen af dem på sko til min lille A, som forhåbentlig snart tager sine første skridt og dermed har brug for noget godt fodtøj. Et par gode sko skal der til, men også et par sandaler til sommerferien skal jeg på udkig efter.

Hos Netskobutik.dk har jeg fundet det sidste, nemlig et par fine brune Bisgaard sandaler, som jeg har fået anbefalet af flere som værende et supergodt mærke, hvis de små skal godt fodtøj. Kan sagtens se ham trisse rundt på Rhodos i nedenstående med et par bløde shorts, en cool t-shirt og bøllehat.

Netskobutik forhandler udover Bisgaard, også et hav af andre gode mærker såsom New Balance, Rugged Gear, Reebok, Billi Bi, til både dine børn, mand og også hvis du vil forkæle dig selv med et par. Jeg selv kunne sagtens hapse de grå basser fra Adidas, synes at et par sneakers i en neutral farve ville supplere min samling fint.

Webshoppen har fysisk butik i Højbjerg ved Århus, men for netkunder er det også nemt at handle og ikke mindst få svar på sine spørgsmål, idet de lover at de svarer indenfor 24 timer og med gratis fragt ved køb over 649 og ellers med fragtpris på kun 19 kr, er det nemt at blive fristet.

Indlægget er lavet i samarbejde med Netskobutik.dk