Jeg bliver aldrig campist sådan rigtig men jeg er barn af en campist og elsker at komme på besøg hos mine forældre i deres campingplads, når de i hele foråret ligger fast på en campingplads tæt ved vandet. Sidste blev det ikke til mange ture for mine forældre med min mors kræftsygdom og kemokure og vi var heller ikke ofte deroppe med en lille baby, men iår skal der bruges en del dage deroppe med hygge, leg på legepladsen og grillmad.

Jeg er fan af casual tøj, som jeg synes at besøg på en campingplads kræver, men det behøver ikke være kedeligt. Jeg har derfor lavet et outfit med et mere eksklusiv og lækkert look til turen i sommerhus eller på camping. Meget passende måske for jer der har påskeferie og skal en tur ud i det blå med jeres kære. Jeg selv har først ferie fra på onsdag kl. 16, men i morgen skal jeg på overnatning med alle mine kollegaer fra skolen og selvom det er arbejde, er det dejligt afbræk fra hverdagen.

Bukser og sweatshirt/Pierre Balmain – sneakers/Adidas Gazelle – taske/Marc by MARC Jacobs – tørklæde/Månestråle – armbånd/stine A