Efter knap et år i huset, er vi småt ved at være færdige og tilbage står arbejdet med at finde de små ting ting som sætter prikken over i’et så som gyngestativ og sandkasse til lille A( som er købt ind, lidt krukker, et ekstra sæt havemøbler til tredje terasse, plantekasser til krydderurter og grøntsager og så en flagstang. Jeg har derfor snuset rundt hos XL som har fysisk butik tæt på mig, men også nem og bekvem webshop for de dovne eller dem som bor langt væk og der har netop et stort udvalg af flagstænger, vimpler og hvad der ellers høre til lige her.

Nogen vil måske mene at det er “mormor” og kolonihavehus-agtigt (hvis det er et ord) at have sådan en, men jeg er opvokset med det og det minder mig om barndom, sol og sommer (fordi jeg selv har fødselsdag om sommeren), så flagstang det skal jeg sgu have.

Udover ting og sager til haven har vi trevlet netop XL-byg igennem for diverse dimser og nips det sidste år, for selvom vi kom fra hus, manglede vi bare så meget til et nyt og større hus og det kan som regel findes her. Webshoppen har et lige så stort udvalg og du kan bestille over webshoppen og efterfølgende hente uden ekstra omkostninger i en fysisk butik nær dig. Du kan selvfølgelig også få leveret til dig uanset størrelsen på din ordre mod et beløb, hvilket vi benyttede os af tidligere på året, da det var trævarer og fliser det handlede om.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med XL-byg