Sådan lyder mottoet hos møbelwebshoppen fra 2004 Trademax som sælger møbler, belysning, tæpper til dit hus, badeværelset, stuen, terassen, børneværelser mm. ja du kan sågar købe pool og spa her, så jeg skal da lige love for at de holder, hvad de lover.

Ved at købe spændende produkter af høj kvalitet direkte fra producenterne for at undgå yderligere omkostninger til fordyrende mellemled, får du oveni i handlen de fineste møbler til god kvalitet men til langt lavere priser end konkurrerende webshops. Webshoppen har princippet at god garanti, personlig service og hurtige og pålidelige leverancer er vigtigt for at skabe en pålidelig og god virksomhed og derfor tilbyder de også pengene tilbage garanti, samt svar på spørgsmål inden for 24 timer. De leverer desuden med BRING transport, DHL eller Post Danmark i hele Danmark til pris på kun 395 kr.

Jeg har været en tur forbi kategorien Sofaer da jeg gerne vil have en fin sovesofa til gæsteværelset til når der kommer gæster og har fundet denne som med sit enkle look og lysegrå farve passer perfekt til vores stil. Tilsat et fint lille bord og lækre puder i forskellige farver, kan jeg sagtens se den som mit næste køb. Med en besparelse på 1500 kr, kommer sofaen ned på 3000 kr, hvilket jeg synes er helt fint for en sovesofa i god kvalitet.

indlægget er lavet i samarbejde med Trademax.dk