Jeg har i flere år haft det samme mobilselskab og har da indimellem haft problemer med abonnementet og har måtte ringe i tide og utide. Synes desuden at jeg til trods for et begrænset forbrug af internetbrug på tlf nogen gange har stået midt i måneden og har modtaget sms om at min hastighed er reduceret.. De fleste af jer kan nok nikke genkendende til det og derfor så er tippet da værd at bruge tid på at læse.

Det jeg vil frem til er at jeg når jeg har betalt min telefon ud ved mit nuværende telefon-selskab, så skifter jeg sgu til Zenji.dk som er et af de billigste mobilabonnementer på markedet med en fast pris på 200 kr. om måneden som dækker over alt det du har brug for af telefoni nemlig FRI TALE/SMS/MMS og 10 GB data og 4G på 3’s netværk. Udover det billige abonnement, modtager du hver måned gratis et gavekort til f.eks Baresso, Matas, Magasin, Saxo og mange flere. Steder som du måske alligevel bruger lægger penge ofte. Udover alt dette, klapper Kaka i sine små fingre over at man modtager 20 gratis Matas point, et sted hvor jeg efterhånden har fået mange gode ting igennem.

Indlægget er lavet i samarbejde med Zenji