bliver min lille dreng 1 år, et helt år er gået og hvilket år. Jeg er så lykkelig for min lille dreng og kan slet ikke forestille mig livet uden ham. I morgen bliver huset fyldt med familie som skal fejre ham og på tirsdag som er hans rigtige fødselsdag, bliver han så fejret igen af os og “bedsterne”. Selvom vi ønsker os en masse store ting til ham, er det også blevet til legetøjskøb til ham, blandt andet har vi købt en puttekasse til ham fra Ficher Price hos ToysRus som udover at have en kæmpe fysisk butik i Aalborg heldigvis også har en webshop med det store samme udvalg til os travle mennesker som sjældent kommer derud.

Udover Fischer Price, kan en lille dreng eller pige forkæles med legetøj fra mærker som Lego, Brio, Schleich, Byggemand og når de er lidt ældre mærker som Razor, Barbie, Flexi-Trax.

Det smarte ved at handle ved på webshoppen udover at det kan foregå hjemme fra sofaen, er at man nemt kan navigere imellem de mange varer, også selvom man ikke har børn og skal købe en gave uden helt at vide, hvad det skal være. Man kan nemlig finde varer udfra alders-kategorier.

Dine varer bliver leveret indenfor 2-3 hverdage og porto er gratis hvis du handler for 500 kr eller mere.

Indlægget er lavet i samarbejde med ToysRus.dk