Efter at jeg er blevet mor og specielt da jeg gik hjemme på barsel, blev jeg ret “mormor” og fik pludselig lysten til at bage og fik i de måneder afprøvet mange opskriftere på bagværk; kager og brød. Jeg ser mange stunder for mig også når August er ældre, hvor han hjælper med at bage og hygger med sin mor på den måde. Hvor meget jeg end elsker at huset dufter og jeg bagefter kan sætte tænderne i det, ligeså meget hader jeg at stå og ælte en dej f.eks. Det er også det der i tiden inden har afholdt mig fra at bage mere. Derfor lever drømmen i bedste velgående om at eje en KitchenAid maskine, som nok er den maskine, som jeg helst vil have. Desværre har jeg bare sjældent lige 4000 kr til at brænde af på sådan en sag

Bilka har heldigvis engang imellem maskinen på tilbud og jeg holder derfor øje med tilbudsavisen. Faktisk har de den altid til salg blandt mange andre køkkenmaskiner på deres webshop, hvor jeg ofte har været inde og kigge.

Jeg bor ca 30 km fra Bilkas fysiske butik, hvilket jo ikke er så langt, men i og med at jeg ikke selv kører bil og tiden er knap på hverdage, er jeg fan af webshoppen, hvor udvalget er kæmpestort og fragten er fri, hvis blot man køber over 300 kr, hvilket man jo nemt kan komme til at bruge 🙂 Desuden kan man nemt returnere varerne til den fysiske butik, hvis du skulle have fortrudt dit køb.

indlægget er lavet i samarbejde med BILKA.DK