..manden der har alt. Sådan en mand har jeg nemlig, (nok ikke hvis du selv spørger ham, men hvem har det) en skøn mand som er lige så glad for at shoppe som jeg selv, dog ikke på helt samme niveau. En ting som han er ekstra glad for at købe er ure og han har efterhånden en fin samling. Derfor stoppede jeg op da jeg faldt over dette fine smykkeskrin som kan indeholde og præsentere hans ure smukt og måske så kan få plads i min “dullereol” .

Fandt den på webshoppen regovs.dk som er en webshop blandt andet tilbyder kvalitets tasker, lædervarer, rejseartikler, outdoorudstyr og accessories til gode priser fordi de efterstræber at have så få mellemled som muligt og derved kan holde priserne nede. Butikken er, kan jeg konstatere efter lidt surfen, et slaraffenland af sager, du har brug for og ikke vidste at du manglede.

Nu jeg så er igang overvejer at jeg snuppe et nyt penalhus, blandt deres store udvalg, med oveni handlen til min taske..man er vel blevet skole-pædagog 🙂 se bare her

Udover at de tilbyder gratis fragt til hele Danmark, sender de også dine varer indenfor 1-2 dage

Indlægget er lavet i samarbejde med regovs.dk