Jeg har stadig ikke fundet den rigtige LBD som kan redde mig når jeg bare ikke kan finde andet i walkin’en til en aften i byen og da jeg har et par fester foran, så er jeg gået igang med lure nettet rundt igen. Pasform, længde og stofkvalitet er yderst vigtig for mig og jeg kender heldigvis nogle designere som kan opfylde alle mine kriterier, blandt andet By Malene Birger. Jeg har blandt andet fundet nedenstående kjole lige her hos Bruun-Bruun som er en webshop som forhandler netop Malene Birger, men også mange andre lækre mærker som Stine Goya, Lollys Laundry, New Balance, Bitte Kai Rand for bare at nævne et par stykker.

Bruun-Bruun har udover webshoppen fysisk butik i Skanderborg og tilbyder jo helt åbenlyst os kvinder et bredt udvalg af både tøj men også brugskunst til alle aldre og til enhver pengepung. Webshoppen tilbyder gratis fragt (dog udsalgsvarer undtaget) og leverer til dig på 1-3 hverdage.
Som så mange andre webshops tilbyder butikken at man kan tilmelde sig deres kundeklub, men det fede ved netop deres er at man ved køb opsparer loyalitetspoint, faktisk 5% bonus af din ordre hver gang du handler dine favoritmærker, som så kan bruges på dit næste køb.

Indlægget er lavet i samarbejde med Bruun-Bruun