Jeg vil henover de næste uger lave nogle indlæg over de bedste ting i min garderobe, de ting jeg ikke kan undvære, de ting jeg bruger allermest. Det er nødvendigvis ikke billige ting, men ting der betaler sig, fordi det de bruger rigtigt meget.

Vi starter med et sæson-betonet item, nemlig mine dejlige lammeskindsstøvler fra New Zealands boots. Jeg valgte dem i den brune fremfor sorte som ellers også er et sikkert valg, da jeg elsker den farve og i den helt lave model, da den kan bruges til flere slags tøj end de højere modeller. Som man kan se på billedet, bliver det brugt flittigt både til en gåtur med Anton men også de kolde dage på job.

Du finder støvlerne lige her til 1500 kr, som mange måske vil synes er mange penge. jeg vil dog mene at det godt kan betale sig at købe de ægte og dermed lidt dyrere “bamsestøvler” fremfor de billige, da da her med deres ægte uld er mere åndbare og heller ikke bliver så hurtigt udtrådte. Derudover bliver de vel for mit vedkommende brugt ca 50 gange bare i år, hvilket betyder en pris på 30 kr om dagen. Støvlerne her kommer til salg hvert år og de skal helt klart, tages i brug igen næste år, hvilket betyder at prisen pr dag bliver endnu mindre.