.. i mere end en forstand. Jeg er SÅ træt af mørke dage, selvom vi har haft en mild vinter (thank god for det) så hjælper det jo desværre ikke på hvor kort tid at det er lyst i løbet af dagen. Efter at A er startet i vuggestue og vi begge arbejder, så føles bare som om man ikke har noget tid sammen inden det igen er aften og han skal i seng.. Kom nu bare med lys og solskin. Jeg har derfor syslet med et forårs-ønskeoutfit som kommer på bloggen en af dagene indeholdende et par espadrilles som jager mig i mine drømme..

Indtil da har jeg, meget passende lavet et lækkert outfit, helt blåt i blåt. Selvom der er meget blåt, synes jeg at det fungerer og jeg ville gerne gå en ny uge i møde iført det. Faktisk overvejer jeg kraftigt bukserne, da hele to yndlingsbukser synger på sidste vers. De fik store huller og jeg har været igang med at lappe, men er nu bange for at det ikke holder så længe.. De lækre plateau-sneakers er jeg helt vild med, idet hele taget ser det ud som om at det bliver et hit i den kommende sæson, da jeg ser dem overalt på nettet.

Bluse/Kenzo – bukser/Wuth – sneakers/Billi Bi