Godt nytår derude, jeg havde en dejlig aften sammen med lille A, manden min og hans søster og kæreste. August sov igennem al larmen og helt til kl. 8.30 så selom vi først kom i seng kl. 1.30 så er vi stadig relativt friske i dag. Han sover lur i sin barnevogn lige nu og manden her ved siden af mig i sofaen, så jeg nyder roen. I morgen er mandens første arbejdsdag efter 9 ugers barsel og om et par dage starter et nyt kapitel i vores liv idet August starter i vuggestue.

Jeg er virkelig blevet glad for cardigans i min garderobe og tilføjede endnu en til samlingen, da Youheshe startede udsalg. Cardiganen er nummer to fra Acne og er så blød og lækker. Egentlig ville jeg gerne eje endnu flere fra netop Acne med meget høje priser, bliver det ved de to lige nu.. Jeg fik den med 40 % rabat og da farven er rimelig sikker, tænker jeg at købet er rigtigt godt idet den kan bruges mange sæsoner frem.

Jeg venter på et par pakker mere indeholdende ting jeg har købt på udsalg deriblandt en mere eksklusiv af slagsen 🙂 Jeg var nemlig så heldig at få en del penge i julegave, som blandt andet blev brugt på dem. Stay tuned