..med hastige skridt og jeg glææder mig. Har altid elsket julen og alt hvad den indebærer og især ved juletid er jeg så glad for at arbejde med børn.. den forventning og magien omkring julemanden og nisserne, børn har smitter af og jeg glæder mig som et lille barn til at lille A forstår lidt mere, så man kan give ham lidt af den magi.

Efterhånden som årerne går, er det ikke pakkerne som der er bedste, men mere hyggen med familien og ferie, men derfor er gaverne da dejlige..og selvom nogle af ønskerne er helt udenfor rækkevidde, så er det jo ok at ønske ikk?

Det er ihvertfald det jeg har gjort og nedenstående collage viser det jeg ville ønske var under juletræet til mig i år.

 

Armbånd fra Stine A – Kitchenaid køkkenmaskine – Vipp sager – Notabene støvler – Hay tæppe – Rika bukser og bluse – Maria Black øreringe – Månestråle tørklæde – Normann CPH spejl- Verner Panton lampe – Hans Bølling Oscar hund- Susanne Liebe Fad