I dag blev min nye strik fra Zara indviet og begejstringen var stor også hos ham jeg deler postkasse med.. Jeg gav sølle 160 kr og er helt vild med den. Den har den helt rigtige længde og farven lyser skønt op med alt det sorte og grå. Desværre er den udsolgt i denne farve, men du kan finde den i naturhvid lige her. Bukserne er gamle men stadig favoritter…

Strik/Zara – bukser/Black Swan – sneakers/Converse

Endnu er uge er skudt igang og jeg er så småt ved at vænne mig til at gå på arbejde igen. Jeg nyder skoletimerne med de store børn og er superglad for reformen indtil videre og det den har ført med sig.

I dag har vi skrevet kontrakt på lille A’s pasning, han skal nemlig starte i vuggestue efter nytår og vi har for alvor pludselig en lille dreng fremfor en baby. Han er så skøn og dejlig og altid og jeg elsker endelig at være blevet mor. Selvom jeg har nydt tiden hjemme, føles det nu meget rart at man så småt kan begynde at planlægge lidt alenetid og første gang bliver i morgen, når tre fra min mødregruppe og jeg drager til Aalborg efter job til cafehygge, mens mændene passer børnene.