…ja selvom han “bare” er en hund, vil nogen sige, så skal min hundedreng også forkæles i julen. Han er på slankekur, så derfor dropper jeg de hundeknasere som jeg havde overvejet at han skulle have i julegave. Istedet kigger jeg efter en ny kurv til soveværelset, da han har et lille hjørne som han ligger i derinde. Han har en af flet i køkkenalrummet, som jeg mest af alt har lyst til at smide ud, for køn er den ikke. I min søgen faldt jeg over denne fra HV POLO som er blød og varm og som samtidig er noget pænere end den anden, vi i forvejen ejer.

Kurven fandt jeg på webshoppen Hest & co Som udover lidt hundeudstyr og mad også forhandler, som navnet også antyder, artikler til hest og ejer. Jeg kunne ikke lade være med at søge lidt rundt blandt alle tingene og barndomsminderne væltede frem. Selvom jeg ikke hverken ejede hest eller gik til ridning da jeg var barn, ønskede jeg mig brændende ligesom næsten alle piger, at få lov til netop at have hest. I min familie havde vi dog ikke råd til den noget dyre sport og efterfølgende fik jeg allergi for dyret, så det blev ved drømmen.

Webshoppen Hest & Co. ligger i Humlebæk i Nordsjælland og med en butik på 300 kvm. kan du finde et stort udvalg af rideudstyr til både hest og rytter som kunde er du sikret den bedst mulige rådgivning. Butikken tilbyder varer fra en bred vifte af kendte mærker og har produkter du ikke finder alle andre steder, hvilket jo er et stort plus, hvis du vælger webshop fra for fysisk butik. Du kan få sendt dine varer til dig og de firbenede for 70 kr som pakke lige til døren, nemt og bekvemt.

Indlægget er lavet i samarbejde med Hest & co