Som jeg hintede om på IG i tirsdags, så shoppede jeg lidt hos Tiffany i tirsdags, fik tre meget lækre sager med hjem..

Den første ting var slet ikke meningen, men jeg forelskede mig hovedkulds i den lækre strik fra American vintage da jeg prøvede den, den har den perfekte kombi af vamsede strik, god længde som lidt ned over nummi og så eeelsker jeg den høje hals som er en rullekrave uden at være det helt alligevel. Jeg snuppede den sidste i blå, men du kan finde den i grå her og i sort her

Derudover stockede jeg lidt op i min yndlingsbasis fra deres eget mærke, jep de har nemlig lavet de fine basisbluser med silkeryggen med lange ærmer i sort og som noget helt nyt i 3 farver uden ærmer som er perfekte til at have under en sweatshirt eller kort striksweater. De er desværre ikke på webshoppen, men man kan ringe og bestille via telefonnummer 9812 3038