..men det forhindrer mig ikke i at se lidt ud i fremtiden nemlig når det igen bliver forår og min lille dreng stavrer rundt med sin far og mor i haven. For mig er det meget vigtigt at han bliver fortrolig med naturen og kan være med i syslerne udenfor, nyde den friske luft og forhåbentlig få lyst til at lege udenfor. Derfor har jeg allerede på hans ønskeseddel til jul og fødselsdag skrevet ting på som kan inspirere til udeleg, blandt en sandkasse og et gyngestativ og tårn.

Jeg holder meget af at handle lokalt og igennem min barndom som smededatter (he he) har jeg magen engang handlet hos Trægården i Kås og er da helt sikker på at hvis jeg selv skal handle nogle af sagerne selv til August så vil de blive handlet her. Alt til byggeriet på et sted (og til billige nordjyske priser) kan jer som bor langt herfra også nyde godt, for de har faktisk webshop. Udover alt til hus, have og alt det som en fashionista uden netop det måske vil synes er kedeligt, kan du også købe f.eks. de lækre naturgummistøvler fra Tretorn som jeg selv overvejer at snuppe et par af. Men altså når man nu er indehaver af begge dele, så gør det da ikke noget at priserne er gode og hos Trægården kan du leveret direkte til døren og du betaler for udfra vægt og det indenfor 4-6 dage.

indlægget er lavet i samarbejde med Trægården Kås