Lige om snart starter min lille dreng i dagpleje eller vuggestue og jeg er allerede stoppet med at amme.. min lille baby er blevet en lille dreng. Jer der ikke har børn ved det måske ikke men det betyder også at han rykker fra tøjstørrelser der hedder “New born” og kan dermed iklædes tøj fra andre mærker såsom Kools som netop laver tøj til børn men faktisk også til kvinder i størrelserne xs til xl hvilket var ny viden for mig.

Kools, som er stiftet af ægteparret Tina og Michael, designer og producerer børnetøj og og sælger dem direkte til dig uden de dyre mellemled som butikkerne og kan på den måde sælge produkter til gode prise med besparelser på op mod 50% i forhold til børnetøj og dametøj i tilsvarende lækre farver og kvalitet. Køb af tøjet fra Kools foregår udelukkende via webshoppen eller ved at en konsulent kommer hjem til dig til en fremvisning. Fragten er fri ved køb over 500 kr og bliver leveret indenfor 1-2 hverdage.

Er du interesseret i at vide mere om mærket eller måske selv blive konsulent, kan du læse meget mere på deres webshop eller like dem på Facebook eller Instagram.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Kools