Jeg har et on-going crush på lækre designermøbler efter at vi er flyttet i det nye hus hvor der er åbent og lyst og det ligefrem skriger på at man skal indrette med lækkert og dyrt (hmm hmm). Et i blandt mange ønsker er de lækre stole fra Eames og jeg kunne købe en til hvert rum, hvis jeg havde pengene og muligheden. Jeg har fundet et kæmpe af netop Eames stole fra X-Akt som er en webshop indeholdende mange af de mærker, som jeg craver at mit hus ville være fyldt af, stort som småt, møbler nips, senge osv. såsom Architectmade, Tom Dixon. Lyngby, Nomess, Neon Living og VIPP bare for at nævne et par stykker.

Webshoppen har fysisk butik beliggende i Herning og med over 2000 kvm2 i den butik må det jo være et rent slaraffenland at blive sluppet løs derinde. At jeg ikke er den eneste der er vild med design og kvalitet kan nemt læses i at butikken er vokset fra at være på 50 kvm2 i 1994 til den størrelse i dag. For os der ikke lige bor tæt på Herning, er udvalget jo heldigvis lige så stort på webshoppen og selv her kan man få samme hjælp fra professionelle ekspedienter og rådgivere der gerne kommer med kreative forslag til lækre indretningsløsninger. Jeg kan rigtigt godt lide at der er en kategori i menuen, hvor du kan få ideer til de enkelte værelser og hvad de kan rumme.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med X-Akt